Het programma van LIMES academy is opgebouwd uit 5 seminars en een aantal relevante workshops. De verschillende seminars en workshops kunnen gemakkelijk onafhankelijk van elkaar gevolgd worden. Zowel seminar 1 als 4 zijn goede seminars om mee te starten. In het programma wordt per seminar aangegeven of de onderwerpen aansluiten op uw functie.

Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden. Dit kunt u doen door middel van de aanmeldbutton op de pagina van het desbetreffende seminar of workshop. Bekijk hieronder alle seminars en workshops.

Laden Evenementen

Fiscaliteit voor de arbeidsrechtpraktijk

Tijdens deze workshop wordt u bijgepraat over de internationale fiscale gevolgen en de belangrijkste aspecten van sociale zekerheid bij grensoverschrijdende tewerkstellingen. Daarnaast krijgt u een update over fiscale onderwerpen die de arbeidsrechtpraktijk raken, zoals de RVU regelgeving en andere pseudo-eindheffingen, ontslagvergoedingen in internationaal verband, freelancers en relevante actualiteiten.
Na afloop kunt u een bewijs van deelname ontvangen, welke u kunt gebruiken voor het toekennen van PO punten.

Sprekers

Maarten kleine Kalvenhaar

Sander Michaël

Lees hier meer over de sprekers

Programma:

14:00 – 15:30  Capita selecta
15:30 – 16:00  Pauze
16:00 – 17:30  Grensoverschrijdende tewerkstellingen
17:30 – 18:00  Afsluiting en borrel

 

Interesse in deze workshop? Om te kunnen deelnemen aan de workshop dient u zich aan te melden.

Naast deze workshop bieden wij voor advocatenkantoren ook in-house workshops aan, welke wij geheel op maat kunnen afstemmen. Wij kunnen ook een workshop op maat als opvolger op deze workshop voor uw kantoor maken.

 

Aanmelden